Ansatte

Her er vi som jobber i Leikvang

Sisse Baksjøberget

Pedagogisk leder

 

Sisse er 44 år, kommer oprinnelig fra Danmark. Hun er gift, og har to barn på snart 12 og 14 år. Familien bor på Rødberg mellom Stavern og Larvik.

Hun er pedagogisk leder og har vært i Leikvang i snart 8 år.Sisse føler seg heldig som kan være sammen med barn hele dagen. Det å bli lukket med inn i deres univers, det er et stort privilegium!

En annen grunn til at hun trives, er fordi Leikvang er et lite sted, hvor hun kan være tett på barn og foreldre.

Sisse er virkelig opptatt av å se de mennesker hun har rundt seg og være tilstede overfor barna.

 

 

Eirik Osland

Fagarbeider

 

Eirik er 38 år og kommer fra Helgeroa, men bor nå i Larvik.Han har jobbet 11 år i Leikvang. Eirik liker å være aktiv med barne, enten på tur eller ute i barnehagen. 

 

På fritiden er han veldig glad i å trene og å se på fotball/sport. Han er spillende trener for Larvik Turn. Fanatisk opptatt av Arsenal.

 

Camilla Hofsøy HIll-Jensen

Daglig leder


Camilla er 39 år, og bor i Stavern sammen mannen Tobias. De har to gutter sammen.

Hun startet i Leikvang september 2016. Tidligere har hun  jobbet  som pedagogiskleder i Larvik,  og ped.leder og styrer i barnehager i Oslo. Hun var ferdig utdannet i 2005,med fordypning i utefag. Høsten 2017 starte hun på styrerutdanning for ledere i barnehager ved høyskolen i Drammen.Therese Foldvik

Fagarbeider

 

Therese er 52 år. Hun bor i Larvik, og har to voksne barn.

Hun er utdannet husmorvikar og jobbet med det i noen år frem til stillingene ble lagt ned i Larvik kommune. Hun begynte å jobbe i Leikvang i 1993. Så hun har vært med å sett hvordan barnehagen har utviklet seg fra kortidsbarnehage til dit vi er nå i dag. Det har vært en spennende reise.

 

 

Trude C. Andersen

Fagarbeider

 

Trude bor i Stavern, sammen med hunden sin Mille. Hun har jobbet i Leikvang siden 1996.

Hun er en kreativ person som gjenspeiles innen forming, matlaging, fotografering og interiør. 

Naturen er en viktig arena for Trude, der henter hun inspirasjonen til det kreative, gode opplevelser og kunnskap.

Hun er medlem i Larvik og omegns hundeklubb. Der hun leder en sosialiseringsgruppe for hunder.

 

Marte Hadal

Pedagogsik lederMarte bor i Stavern, men er opprinnelig fra Hareid utenfor Ålesund.Hun er gift med Arve, og de har tre barn. Marte var ferdig utdannet barnehagelærer i 2012. Hun gikk på estetisk linje, her i Larvik. Hun har jobbet i Leikvang siden 2013.

Marte er krativ, og lager de mest fantastiske eventyrbokser, og andre spennende formings aktiviteter for og sammen med barna.

Anette Hartveit

Fagarbeider


Anette bor på en gård i Langagen med mange kuer. Hun er gift og har tre jenter. Anette er glad i å stå på scenen og er aktiv i revy gjengen i Langangen. Vi er så heldig at Anette byr på seg selv, så innimellom får vi besøk av "Torill".Ole Kikut

Barnehagelærer


Ole er nytutdannet barnehagelæerer. Han bor i Porsgrunn. Han startet opp i Leikvang høsten 2020.


Eidgata 19

3264 Larvik

Ring oss:

33183646